oily-skin

 

آیا غدد چربی فعال دارید که باعث چرب شدن پوست می شوند؟ خبر خوب این است که این گونه پوست ها کمتر دچار چین و چروک و رنگ پریدگی می شوند. اما نکته منفی این پوست ها، جوش های زیاد و ظاهر چرب پوست است. با رعایت مراحل این چگونه می توانید این اثرات منفی را کمتر کنید.

1-اصول اولیه را رعایت کنید. متخصصان توصیه می کنند روزی 2 یا 3 بار باید صورت خود را با آب و صابون بشویید. اگر در طول روز به آب دسترسی ندارید، دستمال مرطوب همراه داشته باشید.

2-متخصصان پوست و زیبایی در این که از کدام صابون یا پاک کننده استفاده شود هم عقیده نیستند، اما می گویند اگر محصولی پیدا کردید که برای پوست تان کارساز بود، به استفاده از آن ادامه دهید.

3-به توصیه های متخصص پوست توجه کنید و با آب ولرم، نه آب داغ، دوش بگیرید. آب داغ رطوبت پوست را از بین می برد و آب سرد باعث شوک پوست می شود.

4-از پاک کننده هایی که پوست را خشک می کنند استفاده نکنید. این کار، بر عکس باعث چرب تر شدن پوست می شود.

5-از مرطوب کننده های و کرم های ضدآفتاب که باعث مسدود شدن منافذ پوست نمی شوند استفاده کنید. این محصولات فاقد چربی هستند.

6-دارویی به نام رتینوید (retinoid) وجود دارد که فعالیت غدد چربی را کمتر کرده و غدد را کوچک می کند. با متخصص پوست در این باره صحبت کنید.

7-این را بدانید که هورمون ها، گرما و غذاهای پرچرب، غدد چربی را تحریک می کنند.

8-یادتان باشد، تلاشی که برای تمیز ماندن پوست چرب خود می کنید تا مدتی تاثیر دارد. چون پوست چرب ارثی است و کاری نمی توان کرد.

نکات و هشدارها

جوش زدن های پی در پی ممکن است آکنه یا دیگر مشکل پوستی باشد. با متخصص پوست برای راهنمایی و روش های درمان مشورت کنید.

منبع-phow