images.jpg455.

از چه سنینی  اطفال شروع به کنجکاوی در زمینه رفتارهای جنسی می کنند!

دکتر عفت السادات مرقاتی خویی در کارگاه آموزش مربیان پیش دبستانی که شنبه ۳ مرداد ماه با همکاری اداره سلامت معاونت اجتماعی و فرهنگی منطقه ۶ ، اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران و دپارتمان پرستاری کودکان و مراقبت ویژه نوزادان دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد، پدر و مادر را خط مقدم تربیت و مربی کودک را نفر سوم در تربیت دانست.

وی با تاکید بر جنسی بودن انسان ها از تولد تا زمان مرگ گفت: مغز مهم ترین ارگان جنسی است و تمام انسان ها با مهم ترین ارگان جنسی به دنیا می آیند. خداوند انسان را موجودی جنسی آفریده است و از زمانی که مغزش شروع به کار می کند تا زمانی که کار می کند، جنسی است. از آنجایی که مغز یک بار و به طور کامل در دوران جنینی شکل می گیرد ؛ بنابراین باید از صفر سالگی برنامه تربیتی برای آن داشته باشیم.

عضو هیات علمی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران تاکید کرد: هر بچه ای اول از مغز دستور می گیرد و بعد از تجربه جنسی و رفتار بزرگسالان مدیریت کردن رفتار را می آموزد. رفتارهای جنسی کودکان از همان آغاز شکل می گیرد و پدر و مادر و مربی مسئول هستند که به رشد ابعاد بیولوژیکی اش جهت دهند.

این سکسولوژیست با طرح سئوال “آیا بچه ای که در آغوش شما می آید و پوست شما را لمس می کند؛ دچار انحراف شده است؟” گفت: واکنش محیطی و مهم تر از همه حضور مادر، تماس پوستی و چشمی باعث می شود که سنسورهای جنسی به مغز بچه پیام دهد که همه چیز خوب است و حس لذت فراهم شود. باید مسیر لذت بچه تکمیل شود و این ارتباط نورونی برقرار و کامل شود.

وی با اشاره به ابراز محبت کودکان به مربیان پیش دبستانی گفت: مربی باید یادش باشد که مادر بچه نیست و نباید اجازه دهند که این رابطه ادامه پیدا کند. آنها باید قادر به تمام کردن این ارتباط باشند. آنچه ما را دچار نگرانی می کند تکرار یک رفتار است.

او همچنین بر لزوم آموزش حریم خصوصی و فرق آشنا و غریبه به کودکان از سه سالگی به بعد تاکید کرد.

دکتر خویی خود تحریکی را از شایع ترین رفتارهای جنسی دانست و آغاز آن را از 4 ماهگی به بعد عنوان کرد: خودتحریکی در بازه زمانی سه تا شش ماهگی خودش را نشان می دهد.

خبرآنلاین