نان سنگک حاوی سطح بالایی از ویتامین ها، کلسیم، پروتئین و آهن است. سنگک دارای آردی است که فیبر خوبی دارد و راحت هضم می شود و برای سلامتی بسیار خوب است. سنگک کالری خیلی زیادی ندارد.
نان سنگك در صدر نانهاي ايراني قرار دارد و از آرد سبوسدار درست ميشود. از ويژگيهاي خوب اين نان طعم، عطر، مغذي بودن و قابليت سيركنندگي آن است. نان سنگك به دليل دارا بودن مقدار زيادي فيبر، هضم آساني داشته و بسيار مورد توجه متخصصان تغذيه است. شيوه پخت سنتي اين نان و شكل و طعم متمايز آن از ساير نانها باعث شده در فرهنگ و سفره ايراني ارزش بالايي يافته و بخصوص براي صبحانه، وجود نان سنگك در اولويت قرار گيرد.
برای كودكان نیز بسیار خوب است، مخصوصاً در دورانی كه سلولهای عصبی در حال رشد هستند، آهن موجود در نان سبوس دار سبب باهوشی و رفتار خوب كودكان می شود.
از طرفی چون برای نان سنگك بیشتر از آرد كامل استفاده می شود و آرد كامل ویتامین ها و املاح آن حفظ شده است بیشتر به مصرف این نان توصیه می شود.