ترکیبات آنتی اکسیدانی بسیار قوی در پیاز با برخی ازعوارض بیماری قند خون بالا مبارزه میکند..پیاز قرمز بسیار پرخاصیت است، میزان گلوکز قند خون را پایین ترمی آورد . برای سلامت دستگاه گوارش مفید است. پیاز قرمز التهاب عروق خونی را کاهش می دهد. پیاز دارای ترکیبات سولفور و مواد معدنی کلسیم، منیزیم است که می تواند مانع از رشد سلول های سرطانی شود ، و دارای خواص ضد التهابی و ضد باکتری است که می تواند درد معده را تسکین دهد . سعی کنید یک پیاز قرمز را در سالاد، ساندویچ، سوپ، مخلوط کنید یا با سبزیجات بخار پزکنید
پیاز برای حفظ سلامت مفید است و مصرف روزانه آن، از بروز عفونت ها و بیماری های مختلف پیـشگـیـری می کند. اگـر مریض احوال هستید و بــه درمان سریع نیاز دارید،مصرف پیاز بهترین درمان است.
خواص پیاز :
– فیتوکمیکال موجود در پیاز عملکرد ویتامین C را در بدن بهبود می بخشد.
– کروم آن باعث تنظیم قندخون می شود.
– قرن هاست که از پیاز برای کاهش التهاب و درمان عفونت استفاده می شود.
– مصرف پیاز خام، میزان کلسترول مفید را افزایش می دهد و در نتیجه باعث حفظ سلامت قلب می شود.
– ترکیب قوی موجود در آن به نام کورستین، نقش چشمگیری در پیشگیری از سرطان دارد.
– روی گزیدگی زنبور، بلافاصله آب پیاز بمالید تا درد و سوزش آن تسکین پیدا کند.
– با از بین بردن رادیکال های آزاد، خطر بروز زخم معده را کاهش می دهد.
– مخلوطی از آب پیاز و عسل، ناراحتی سرماخوردگی، سرفه، گلودرد، حساسیت، تب و … را برطرف می کند.
– قرار دادن برش های پیاز روی پیشانی، از بروز عارضه جانبی تب پیشگیری می کند.
– مصرف روزانه یک عدد پیاز، بی خوابی یا اختلال خواب را برطرف می کند.
– با افزایش ترشح معده، ناراحتی گوارشی را برطرف می کند.
– از بروز پوکی استخوان پیشگیری می کند.
– التهاب ایجاد شده در مفصل ها را برطرف می کند.
– مالیدن مخلوطی از آب پیاز و زردچوبه، لکه های تیره روی پوست را از بین می برد.
– تقویت کننده حافظه و سیستم عصبی است.
منبع-پارسی طب