این کیک بدون روغن مخصوص تابستان است. کیک خیلی لذیذی است و درست کردن رویه آن خیلی آسان است.اسن کسک بمدت 35 دقیقه پخته می شود و برای 6 نفر است
مواد لازم :
توت فرنگی 500 گرم
تخم مرغ متوسط 3 عدد
شکر 1 لیوان
آرد 1 لیوان
وانیل 1 پاکت
بکینگ پودر 1 پاکت
مواد رویی:
شکر به اندازه دلخواه- خامه به اندازه دلخواه ( نصف قوطی)
طرز تهیه :
1- توت فرنگی هارا شسته و تمیز می کنیم و می گذاریم آبش برود
2- توت فرنگی ها باید کاملا خشک شود اگر هنوز خشک نشده با حوله کاغذی خشک کرده و از وسط نصف می کنیم
3-شکر و تخم مرغ را باهم مخلوط کرده تا کرم رنگ شود یعنی تقریبا 3 دقیقه هم میزنیم
4- آرد و وانیل و بکینگ پودر را با هم الک کرده و به مخلوط می ریزیم
5-با میکسر در درجه کند کمی هم می زنیم
6-قالب مورد نظر را چرب می کنیم
7- خمیر را در ظرف می ریزیم
8-توت فرنگی هایی که برش دادیم قسمت بریده شده در زیر بماند
9-در فر 170 درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم
10-نزدیک به 35- 40 دقیقه در فر قرار داده تا کناره هایش سرخ شود
11- رویش شکر و یا خامه می ریزیم
12- اگر با خامه سرو می کنید وقتی کیک ولرم شد خامه سرد می ریزیم
13-درعرض 5 دقیقه روی کیک خامه می مالیم ولرم یا سرد سرو می کنیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.