بال مرغ را همه بلدیم بپزیم ولی برای اینکه از حالت یکنواختی خارج شود شما را با یک نوع سس جدید مخصوص بال مرغ آشنا می کنیم که طعم این خوراک را خوشمزه تر می کند در ادامه طرز تهیه بال مرغ با سس سوسا و کنجد را آموزش می دهیم
بال مرغ فقط برای کباب کردن و مزه اضافی سوپ نیست. اگر دلتان یک غذای متفاوت و خوشمزه با یک سس جدید میخواهد، حتما این مدل بال را امتحان کنید. غذایی ساده و شیک که میتواند انتخاب متفاوتی برای یک مهمانی خودمانی باشد.
مواد لازم
- 800 گرم بال مرغ
- 1 قچ فلفل سیاه
- 1 پیمانه عسل
- 2/1 پیمانه سسسویا
- 2 قس روغن گیاهی
- 4 قس سس قرمز
- 2 حبه سیر
- کنجد به مقدار دلخواه
نکته:
برای اینکه بال مرغ شما مزه بینظری داشته باشد، قبل از اینکه آن را با سس مخلوط کنید، برای یک ساعت در ظرف آب نمک بگذارید تا بوی زهم آن کاملا بر طرف شود. پس در یک کاسه چهار پیمانه آب و یک قاشق چایخوری نمک بریزید و بالها را در آن بخوابانید. بعد بالها را از آب در بیاورید و با آب سرد بشویید.
روش تهیه:
1. یک کاسه به اندازه متوسط بردارید و عسل، سس سویا، روغن، سس قرمز، سیر و فلفل سیاه را داخل آن بریزید.
2. مواد را با هم مخلوط کرده و آنها را به مدت یک دقیقه داخل مایکروویو با درجه متوسط قرار دهید تا کمی رقیق شود و راحتتر روی بالهای مرغ بنشیند.
3. بالهای مرغ را داخل کاسه سس بریزید و اجازه دهید سس تمام قسمتهای بالها را بپوشاند.
4. بالهای مرغ را داخل ظرف مخصوص فر بگذارید.
فر را از قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و سپس مرغها را به مدت 45 دقیقه در فر قرار دهید تا کبابی شوند.
5. وقتی مرغها را از کاسه مخلوط سس بیرون میآورید مقداری سس داخل کاسه باقی میماند؛ این سس را دور نریزید و ضمن مراحل پخت، سینی را از فر بیرون بیاورید و با قلممو سس را روی بالها بمالید تا کباب بال مرغ شما لذیذ و خوشمزهتر شود.
6. بعد از پخت بالها کنجد را روی آنها بپاشید و در ظرف دلخواه سرو کنید
منبع : مجله سیب سبز