کتاب مورد نظر امروز ما برای آشنایی بیشتر کاربران عزیز آئین دوست یابی است بخش های اصلی کتاب و عناوین آن را توضیح می دهیم . این کتاب شیوه انتخاب دوست را به شما یاد می دهد همچنین آموزش میدهد که چگونه با دیگران رفتار کنیم کخ این رفتارها زمینه ارتباط بیشتر را بوجود می آورد و در انتها مشخصه های کتاب را بیان می کنیم
آئین دوست یابی (نام اصلی: چگونه میتوان دوست یافت و در مردم نفوذ کرد)کتابی در سبک «کمک به خود» نوشتهٔ دیل کارنگی است.این اثر یکی از نخستین و بهترین کتابهای «کمک به خود» است. این کتاب توصیههایی عملی برای ارتباط برقرار کردن با دیگران و راهکارهای بسیار سادهای را که به کار بردن آنها تاثیر بسیار زیادی در بهبود روابط اجتماعی خواهد داشت را معرفی کرده است.
آئین دوست یابی و راههای نفوذ در دیگران ، به اعتبار نظرات محققان و صاحب نظران روانشناسی و علوم اجتماعی و حتی اعتراف مستقیم نویسنده، شاهکار “دیل کارنگی “به حساب می آید و کتابی است که با گذشت سالها از نگارش آن ، بارها و بارها تجدید چاپ شده و همیشه نیز مشتاقان و مخاطبان بسیاری در سراسر جهان داشته است .
کتاب حاضر از چهاربخش اصلی با عناوین «تکنیکهای اساسی در برخورد با مردم»، «6 راه جلب محبت دیگران»، «چگونه تفکر دیگران را با خود موافق کنیم» و «چگونه یک رهبر باشید، بدون اینکه به دیگران توهین کرده باشید» تشکیل شده است.
کنار گذاشتن نکوهش، شکایت و محکوم کردن دیگران، قدردانی صادقانه و مخلصانه از دیگران و ایجاد علاقه و تمایل در طرف مقابل، راهکارها و تکنیکهایی است که در فصل اول کتاب برای برخورد مناسب با مردم پیشنهاد میشود. در فصل دوم نویسنده 6 راه را برای جلب علاقه و محبت دیگران ارایه میدهد. ابراز علاقه خالصانه به دیگران، لبخند زدن، صحبت کردن براساس علایق طرف مقابل، شنونده خوب بودن و ایجاد حس مهم بودن در طرف مقابل راهکارهای جلب محبت دیگران است که در این فصل بهصورت مجزا به آنها پرداخته میشود. بخش بعدی کتاب 12 قاعده برای موافق کردن تفکر دیگران با خود همچون پرهیز از مشاجره، احترام به عقاید دیگران، پذیرفتن اشتباه خود، تلاش صادقانه برای نگاه به مسایل از نقطهنظر فرد مقابل، جانبداری از ایدهها و خواستههای طرف مقابل و ترسیم ایدهها را پیشنهاد میکند.
با تحسین و قدردانی صادقانه کارتان را شروع کنید، بهطور غیر مستقیم افراد را متوجه اشتباهشان کنیم، قبل از انتقاد از طرف مقابلتان، درباره اشتباهات خودتان صحبت کنید، به فرد مقابلتان نیکنامی و اعتبار آبرومندانه ببخشید تا برای تحقق آن تمام تلاشش را بکند و به جای اینکه مستقیما دستور بدهید، سوال کنید، مهمترین قواعدی است که آخرین بخش کتاب برای اینکه یک رهبر واقعی باشید، ارائه میکند.