اگر وسایل چوبی آشپزخانه که برای پخت و پز استفاده می کنید کثیف شده شیوه تمیز کردن آن را برایتان به صورت تصویری آموزش می دهیم . لازم نیست وقتی قاشق چوبی شما کثیف شد آن را دور نریزید . بلکه با آموزش زیر آن را تمیز ضدعفونی کنید .
شده تا به حال که یک قاشق چوبی را پشت کمد آشپزخانه، به صورتی خیلی اتفاقی، پیدا کنید؟ یا شاید هم پشت سینک ظرفشویی افتاده باشد و مدت ها آن را نبینید. لازم نیست که آن قاشق یا وسیله چوبی را دور بیاندازید؛ با این چگونه، به راحتی می توانید به ضدعفونی وسایل آشپزی چوبی آشپزخانه پرداخته و دوباره از آنها استفاده کنید.
جرم روی قاشق را مورد بررسی قرار دهید و ببینید که از چه نوعی است. اگر قاشقی را در خیابان، در حالی که سیل و باران به آن خورده است و یا در چمن زار یافتید، خب شک نکنید که باید آن را دور بیاندازید. به هیچ وجه نمی توان این نوع باکتری ها را که مدت ها روی وسایل چوبی مانده اند، پاک کرد. تنها جرم هایی را می توان پاک کرد که در عرض چند روز و البته در محیط خانه ایجاد شده باشند.
جرم سطحی روی چوب را با دستکش پاک کنید. سینک ظرفشویی را پر از آب و سفیدکننده کنید.
قاشق ها را داخل سینک بیاندازید. به ازای هر 20 واحد آب، 1 واحد سفیدکننده نیاز است.
بگذارید یک ساعت در سینک خیس بخورند. نیازی نیست که در هر لحظه، وسایل را زیر آب فرو کرده و نگه دارید. تنها باید این زمان یک ساعته بگذرد.
آب سینک را خالی کنید و به جای آن، سینک را با یک شوینده ملایم مثل صابون و آب پر کنید.
قاشق ها را با دست بشویید و بگذارید 15 دقیقه دیگر در کف خوب شسته شوند.
اگر روی قاشق برجستگی ایجاد شده بود، روی آن را با سیم ظرفشویی، به آرامی تمیز کنید.
قاشق ها را از سینک در آورید و آب بکشید.
قاشق ها را گهگاه با دستمال کاغذی، روغن بمالید تا براق شوند. بهتر است که از روغن خوراکی برای این کار استفاده کنید.