5-Top-Health-Benefits-Of-Salmon
 ماهی قزل آلا برای  تناسب اندام به دلیل پروتئین موجود در آن ، و اسیدهای چرب امگا 3  بسیار عالی میباشد. ماهی قزل آلا  همچنین دارای ویتامین های A، B، D  که برای سلامتی بسیار خوبست.در زیر 5 فایده مهم ماهی قزل آلا را می خوانیم:


تنظیم قند خون

ماهی قزل آلا منبع خوبی از سلنیوم، اسیدهای چرب امگا 3 و ویتامین D، است که هر سه تای آنها   سطح انسولین در بدن را تنظیم میکند.

Regulates-Blood-Sugar سیستم قلبی عروقی

اسیدهای  چرب امگا 3  و اسید های آمینه موجود در ماهی قزل آلا به کاهش کلسترول،  انعطاف پذیری شریان ها و تقویت ماهیچه های قلب و ترمیم بافت عروق  کمک میکند.


پیشگیری از بروز سرطان

ماهی قزل آلا نیز  شانس ابتلا به  سرطان را کاهش می دهد. یک تحقیق در کشور سوئد که  در 6،000 مرد   انجام شد. نشان داد  مردانی که ماهی های چرب  را به طور منظم  در رژیم غذایی خود دارند خطر ابتلا به سرطان پروستات را تا  یک سوم کاهش داد.

Good-For-Your-Eyesچشم ها

ماهی قزل آلا هم  برای چشم  مفید است. ماهی قزل آلا شامل چربی های امگا 3 و اسیدهای آمینه است که در جلوگیری از دژنراسیون ماکولا، کوری، خستگی چشم، خشکی و شبکیه کمک می کند.

ایده آل  برای مغز

ماهی قزل آلا منبع غذایی غنی از اسیدهای چرب امگا 3،  است که نقش بسیار مهمی در کارکرد مغز دارد. چربی امگا 3 نیز  ضد التهاب است. شما می توانید دو یا سه بار در هفته  از این ماهی مصرف کنید

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.