بهتر است قبل از بیهوشی و انجام عمل به برخی توصیه های مهم در این زمینه دقت کافی داشته باشید تا دچار مشکل نشوید.
علائم بعد از بیهوشی
گلو درد ، حالت تهوع، احساس گیجی، لرز، سردرد، خارش ، کمر درد، گیجی و اختلال حافظه، عفونت ریه، اختلال ادراری، درد عضلانی که این علائم هم بعد از بیهوشی و پس از بیحسی رخ میدهد.
قاسم قارون متخصص بیهوشی گفت: هیچ یک از بیماران نمی توانند مواد بیهوشی را قبول نکنند.
باید تصور کرد یک خانم مسن با بیماریهای مختلف در خیابان در سانحهای دچار شکستگی ناحیه پا میشود و بیمار به طور حتمی باید جراحی شود. پس هیچ یک از پزشکان بیهوشی نمیتوانند بگویند که خانمی با این سن نمیتواند جراحی شود.
وی افزود: این هنر و تکنیکی است که یک پزشک بیهوشی میتواند استفاده کند یعنی در انتخاب داروهای بیهوشی مهارتهای خود را نشان دهد که این بیمار را سالم و زنده به همراهانش تحویل دهد.
قاسم قارون افزود: در خارج از کشور بسیاری با مشکلات پزشکی و سنی برای جراحی کیسه صفرا از ناحیه نخاعی بیحس شده و به خاطر اینکه بسیار باعث ناراحتی نشود از داروی آرام بخشی استفاده کردیم تا در آرامش جراحی صورت بگیرد. و ما فردی که دچار این نوع بیماری شده بود را سالم و بیدار تحویل بستگان دادیم.
قبل از بیهوشی داروها را امتحان کنید
پزشکان باید قبل از هر بیهوشی و بیحسی دارو را بر روی فرد تست کنند تا متوجه شوند که بیمار حساسیت دارد یا خیر. چون در برخی از افراد ظرفیت دفاعی به دلیل استرس، تغذیه و زیست محیطی پر میشود و امکان دارد فرد را به خطر بی اندازد.
حساسیت و فوت در هنگام بیهوشی سن خاصی ندارد و امکان این نوع حساسیت دارویی در همه افراد و در همه سنین رخ میدهد.
باشگاه خبرنگاران