اگر در بین دوستان و آشنایانتان افراد مبتلا به بیماری قلبی دارید این توصیه ها را جدی بگیرید.
یک متخصص قلب و عروق گفت: بیماران مبتلا به نارسایی قلبی باید مراقب علائم و نشانه های بیماری خود باشند و به تغییر علائم آن توجه کنند، در غیر این صورت منجر به ناراحتی قلبی می شود.
«دکتر سپیده تقوی» در حاشیه برگزاری این کنگره بیان کرد: نارسایی قلبی وقتی ایجاد میشود که قلب نتواند وظیفه طبیعی خود را که رساندن مواد غذایی و اکسیژن به بافتهاست، انجام دهد.
وی در این رابطه گفت: متاسفانه بطن راست، بطن فراموش شده ای است که خیلی مورد توجه قرار نگرفته و اختلالات آن می تواند برای شخص مشکل ساز شود.
تقوی بیان کرد: معمولا بیماران تا مدت ها بدون علایم هستند و همین امر موجب تشخیص دیر هنگام بیماری می شود و زمانی که علائم بروز می کند، بیماری نسبتا پیشرفت کرده و کنترل آن مشکل تر می شود.
این متخصص قلب و عروق گفت: متاسفانه بیمارانی که دیر مراجعه می کنند، دارای وضعیت بدی هستند و در بعضی مواقع کنترل آن دردسر ساز می شود.
تقوی نارسایی بطن چپ را مهمترین علت نارسایی بطن راست عنوان کرد و افزود: نارسایی بطن راست دلایل متفاوتی دارد که افزایش فشار، بیماری های ریوی و بیماری های درگیری های اولیه عروق ریوی می تواند از جمله این عوامل باشد.
وی افزود: علائم دیگر به صورت احتقان و ادم(تورم) اندام ها و شکم، ضعف و بی حالی، ضربان قلب سریع یا نامنظم و عدم خون رسانی به بافت های مختلف بروز می کند.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید رجایی افزود: بیشتر بیماران مبتلا به نارسایی قلبی باید همیشه دارو مصرف کنند و به طور منظم توسط پزشک معالج خود ویزیت شوند.
وی درمان دارویی را مهمترین و موثرترین روش کنترل بیماری نارسایی قلبی ذکر کرد و گفت: درمان دارویی مناسب بهتر است در اولین فرصت و بلافاصله بعد از تشخیص شروع شود، حتی اگر بیمار هیچ علامتی هم نداشته باشد، لازم است داروهای خود را بشناسد و در مورد شیوه صحیح مصرف دارو آگاهی کامل داشته باشد.
شفا آنلاین