مواد لازم برای 4 نفر
- 3 /1 پیمانه پود ر سوخاری
- 2 ق س شیر
- 500 گرم گوشت چرخ کرد ه
- 1 عد د پیاز رند ه شد ه
- 1 عد د تخم مرغ
- به میزان لازم نمک و فلفل
- 2 ق س جعفری
- مقداری روغن زیتون
- 1 عد د فلفل قرمز
- 1 پیمانه گوجه فرنگی خرد شد ه
- 3 /1 پیمانه ریحان خرد شد ه
- 4 عد د قارچ بزرگ
- 4-3 ق س سس مایونز
- 2 /1 ق چ فلفل پاپریکا
- 2-1 ق س آب لیمو
- 2 عد د گوجه فرنگی حلقه شد ه
- 1 عد د پیاز حلقه ای خرد شد ه
- مقد اری برگ کاهو
- چند عد د نان همبرگری
طرز تهیه:
1. در یک کاسه پودر سوخاری و شیر را با هم مخلوط کنید، گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، تخم مرغ، جعفری خرد شده و به میزان لازم نمک و فلفل را هم اضافه کرده، با هم مخلوط کنید. بعدکاسه را به مدت 10-5 دقیقه داخل یخچال قرار دهید.
2. در این میان فلفل قرمز را خوب ریز کنید، سپس آن را در یک کاسه مناسب بریزید. در یک کاسه کوچک گوجه فرنگی خرد شده را با پشت قاشق خوب له کنید، آب آن را گرفته و به فلفل اضافه کنید. ریحان خرد شده، نمک و فلفل هم اضافه کرده و آنها را خوب با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید تا همراه با همبرگرها سرو کنید.
3. در یک تابه مناسب مقداری روغن زیتون بریزید، سپس آن را روی حرارت قرار دهید. مقداری از مخلوط گوشت را به صورت یک عدد همبرگر در آورده و آن را داخل روغن خوب سرخ کنید. هر تعداد که می شود همبرگرها را درست کنید. قارچ ها را هم بعد از شست و شو به صورت حلقه های بزرگ برش دهید، سپس آنها را هم کمی سرخ کنید. در یک کاسه سس مایونز، آب لیمو، فلفل پاپریکا و کمی نمک را با هم مخلوط کرده، کنار بگذارید.
4. نان همبرگری ها را از وسط برش دهید. روی هر کدام مقداری برگ کاهو بریزید. همبرگرها را روی نان ها قرار داده و روی آنها را با حلقه های گوجه فرنگی، پیاز و قارچ بپوشانید. ساندویچ ها را با مخلوط سس مایونز و مخلوط گوجه و فلفل سرو کنید.