images.jpg53

هنگام بیماری بهتر است برای بهبود بیشتر سراغ مصرف پروتئین برویم و از مواد پروتئینی غافل نشویم.

مصرف پروتئین‌ها هنگام ابتلا به بیماری اهمیت بالایی دارد.

دکتر رضا راست‌منش، متخصص تغذیه و رژیم درمانی اظهار داشت: «پروتئین‌ها در حفظ و ایجاد قدرت و بالابردن انرژی بدن نقش ضروری دارند».

وی با اشاره به این موضوع که گوشت‌های بدون چربی، مرغ، ماهی، حبوبات، لبنیات، تخم مرغ، آجیل و دانه‌ها منابع خوبی از پروتئین محسوب می‌شوند ادامه داد: «میزان مصرف روزانه پروتئین خالص هر فرد حداقل 50 گرم است که معادل حدود 350 گرم گوشت قرمز است. البته زنان باردار و شیرده و کسانی که دچار برخی از بیماری‌ها هستند به میزان پروتئین روزانه بیشتری نیاز دارند».

وی در توضیح دلیل اهمیت گنجاندن پروتئین «در برنامه غذایی بیماران گفت: «با خوردن غذاهای پروتئینی، ویتامین‌های مهمی از جمله ویتامین ب 6 و ب 12 را به بدن می‌رسانیم که تقویت کننده سیستم ایمنی هستند».

دکتر راست‌منش ضمن اشاره به دیگر منابع ویتامین ب 6 و ب 12 از جمله سیب‌زمینی، اسفناج، غلات غنی‌شده، گوشت بوقلمون، ماهی و دیگر گوشت‌ها، شیر و حبوبات از همراهان و پرستاران بیماران خواست حتی اگر بیمار میلی به مصرف موادغذایی ندارد سعی کنند سوپی با غلظت زیاد حاوی پروتئین‌های گیاهی و حیوانی تهیه کنند تا بیمار حداکثر ممکن را میل کند.