images.jpg6

هندزفری می تواند آسیب های جبران ناپذیری به سیستم شنوایی تان برساند بهتر است به توصیه های شنوایی شناس در این زمینه دقت کنید.

دکتر مهدی اکبری، شنوایی‌شناس در خصوص فراگیر شدن استفاده از هندزفری در جامعه امروز  گفت: در حال حاضر تکنولوژی پرخطری برای شنوایی وارد بازار شده است و با توجه به اشارات بسیاری که بابت آن شده است، اما توجهی بر آن نمی‌شود.
وی افزود: میزان استفاده از هندزفری نباید از سطح مجاز تعیین شده توسط FDA بالاتر رود به علاوه باید شدت آن کم بوده و به مدت طولانی از آن استفاده نشود.
این شنوایی‌شناس در رابطه با عوارض طولانی مدت استفاده از هندزفری اظهار کرد: استفاده بلند مدت از هندزفری در وسایلی همچون MP3 و … خصوصاً در سنین بالا و یا پایین باعث افت موقت در شنوایی افراد می‌شود این در حالی است که افراد در محدوده سنی میانی و جوانی نسبت به بروز این مشکل مقاوم‌تر هستند.
اکبری، ضمن تأکید بر غیرقابل برگشت بودن سلامت کامل شنوایی گفت: محدوده صوتی 85 دسی‌بل مورد تأیید FDA قرار گرفته است و اگر مدت زمان استفاده از هندزفری بالا رود فرد دچار یک افت شنوایی کوتاه مدت شده و در صورت ادامه و تکرار دفعات آن ممکن است این کم‌شنوایی برای وی ماندگار شود.
اکبری، با اشاره به سایر عوارض هندزفری برای گوش خاطرنشان کرد: مشکل دیگری که درپی استفاده مکرر از هندزفری فرد را قطعاً درگیر می‌کند تجمع جرم گوش و جهت‌یابی آن به سمت داخل و عمقی کانال گوش است که باعث افت شنوایی خواهد شد و در صورت وارد کردن فشار به پرده گوش در نهایت منجر به آسیب‌رسانی به پرده گوش خواهد شد.
منبع: شفا انلاین