salt1-630x330

آیا می دانید مصرف بیش از حد نمک می تواند خطر ابتلای شما به بیماری خطرناک ام اس را تشدید کند.

پژوهشگران دانشگاه ورمونت ایالات متحده دریافتند که مصرف بالای نمک در رژیم غذایی به عنوان یک عامل محیطی به بروز بیماری‌های خود ایمنی همچون‌ام اس در افرادی با زمینه ژنتیکی لازم، کمک می‌کند. ام اس یا فلج چندگانه یک بیماری التهابی است که به غلاف‌‌های میلین سلول‌های عصبی در مغز و نخاع آسیب می‌‌زند. این آسیب‌دیدگی در عملکرد و توانایی بخش‌هایی از سیستم عصبی مرکزی که مسئول ارتباط هستند، اختلال ایجاد ‌کرده و باعث به وجود آمدن علائم و نشانه‌های زیادی از جمله مشکلات جسمی می‌شود. اگرچه هنوز علت بیماری به‌طور دقیق مشخص نیست اما مکانیزم اصلی آن آسیب زدن توسط سیستم ایمنی بدن یا اختلال در سلول‌‌های تولید‌کننده میلین است. به گفته پزشکان، عوامل ژنتیکی و عوامل محیطی مانند عفونت ممکن است در ایجاد این بیماری موثر باشند. در جدیدترین مطالعه، پژوهشگران نشان دادند که مصرف بالای نمک ممکن است سلول‌های ایمنی بدن را تحت تاثیر قرار داده و سبب ایجاد بیماری‌ام اس شود که تاکنون درمانی قطعی برای آن به دست نیامده است.