شما هم برایتان پیش آمده که بعد از غذا نفخ کنید؟ میدانستید چاره ی کار ” کیوی ” است ؟!به عقیدهی محققان نیوزلندی این میوهی خوشمزه حاوی آنزیم موثری است که روند هضم گوشت، ماهی و محصولات لبنی را سرعت بیشتری میدهد.
کیوی سرشار از ویتامین C میباشد. میزان این ویتامین در کیوی حتی بیشتر از پرتقال است.
اگر این میوه به همراه توتفرنگی خورده شود آنتیاکسیدانهای زیادی به بدن میرسد.
محققان روی تأثیر این میوه در هضم غذا بررسیهایی انجام داده و به این نتیجه رسیدند که کیوی حاوی آنزیمی به نام “آکتینیدین” است که به هضم پروتئینهای حیوانی کمک میکند.
در واقع محققان به این نتیجه رسیدند که وجود آنزیم “آکتینیدین” کیوی باعث هضم سریعتر پروتئینهای حیوانی میشود. این آنزیم پروتئینها را سریعتر از دیگر آنزیمهای گوارشی هضم میکند. در واقع محققان به این نتیجه رسیدند که به کمک کیوی دیگر بعد از مصرف محصولات لبنی، گوشت قرمز و ماهی دچار سنگینی معده و نفخ نمیشوید.
اگر پروتئینها سریعتر در معده هضم شوند راحتتر و سریعتر هم جذب روده شده و مورد استفادهی بدن قرار میگیرند. داخل معده فعالیتهای آنزیمی مختلفی وجود دارد که به عمل هضم کمک میکند.
زمانی که معده زودتر خالی شود باعث میشود که احساس ناخوشایند معده کاهش یابد. برای همین هم مصرف میوهای مانند کیوی به عنوان دسر میتواند به هضم غذاهای سرشار از پروتئین کمک کند. به عقیدهی محققان یک عدد کیوی میتواند احساس ناخوشایند نفخ و مشکلات معده را کاهش دهد.
هشدار :
خوردن کیوی میتواند در بچههای کم سن و سال حساسیت ایجاد کند.