آموزش این قسمت شیر برگز است که مرحله به مرحله همراه با تصاویر آموزش داده شده است خمیر آن مانند کرپ است و کرم مخصوصی دارد که داخلش قرار می دهیم در ادامه با این رسپی بیشتر آشنا شوید
مواد لازم:
شیر 1 لیوان
آرد 1 لیوان
تخم مرغ 1 عدد
روغن مایع 1 قاشق
شکر 1 قاشق
بکینگ پودر 1 قاشق مربا
وانیل نصف پاکت
نمک خیلی کم
کرم:
شیر 250 میلی لیتر
ارد 1 قاشق
نشاسته 1 قاشق
شکر 2 قاشق
تخم مرغ 1 عدد
وانیل نصف پاکت
خامه شیر 1 قاشق
طرز تهیه :
در یک قابلمه شیر ,تخم مرغ , شکر , آرد و نشاسته را ریخته خوب هم میزنیم . قابلمه را در حرارت گذاشته و مرتب هم میزنیم تا قوام دار شود در آخر وانیل ریخته و خوب هم میزنیم از حرارت برداشته و می گذاریم سرد شود پس از سرد شدن خامه ریخته و هوب هم میزنیم سپس در یخچال گذاشته تا سرد شود
اکنون طرز تهیه نان آن را آموزش می دهیم:
در یک کاسه تخم مرغ , شیر و روغن مایع را ریخته خوب هم میزنیم آرد و بکینگ پودر را ریخته سپس نمک و شکر می ریزیم خوب هم میزنیم سپس یک تابه متوسط خیلی کم چرب کرده و تابه را درحرارت زیاد گرم می کنیم سپس حرارت را کم میکنیم به اندازه نصف ملاقه از مایع را ریخته وقتی رویش حباب حباب شد و کناره ها جمع شد طرف دیگر را بر می گردانیم 15 ثانیه طرف دیگر را هم سرخ می کنیم وقتی پخت همانطوریکه گرم است رویش خیلی کم عسل می ریزیم و می گذاریم سرد شود سپس کرمی که در یخچال گذاشتیم سرد شود از آن مالیده و میان دو کرپ قرار می دهیم 1 ساعت در یخچال قرار می دهیم سپس سرو می کنیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.