205319

 این بیماری خطرناک سلامتی همه مردان را تهدید می کند و می تواند منجر به سرطان نیز در آنان بشود.

یک متخصص اورولوژی با تاکید بر اینکه بیماری التهاب پروستات در مردان جوان و از سن 25 تا 45 سال شایع است، گفت: این عارضه که به عنوان بیماری قرن شناخته شده است، می‌تواند منجر به ایجاد اختلال در اعصاب و عملکرد مناسب مثانه شود.

دکتر سیدمحمد مومنی با بیان اینکه پروستات به معنی التهاب در غده پروستات است که شامل دو نوع حاد و مزمن است، اظهار کرد: نوع حاد این بیماری می‌تواند به صورت باکتریال، غیرباکتریال و حساسیتی باشد، اما نوع مزمن آن به شکل باکتریال یا غیرباکتریال است.

وی با اشاره به اینکه اکثریت بیماران با نوع مزمن التهاب پروستات به پزشک متخصص مراجعه می‌کنند، گفت: این بیماری بیشتر در مردان جوان شایع است که با علائم تکرر ادرار، قطع و وصل شدن ادرار به هنگام ادرار کردن و درد ناحیه زیر شکم در فرد ظاهر می‌شود.

این متخصص اورولوژی در خصوص راهکار درمانی التهاب پروستات تصریح کرد: برای درمان نوع باکتریال این بیماری، آنتی بیوتیک به همراه داروهای ضد فعالیت شدید مثانه و داروهای کاهش دهنده فشار داخل مجرای پروستات تجویز می‌شود.

مومنی با بیان این مطلب که درمان نوع حاد پروستات به صورت مصرف آنتی بیوتیک مناسب در حداقل به مدت یک ماه است، گفت: درمان‌های نگهدارنده مانند عدم مصرف بعضی از غذاهای تحریک کننده، نشستن در آب گرم و عدم نشستن طولانی مدت برای درمان هر دو نوع حاد و مزمن بیماری التهاب پروستات توصیه می‌شود.

وی بیماری التهاب پروستات را از سن 25 تا 45 سال در مردان شایع دانست و گفت: این عارضه به عنوان بیماری قرن شناخته شده و منجر به تکرر مراجعه بیماران به مطب متخصصان اورولوژی شده است.

این متخصص اورولوژی با اشاره به اینکه بیماری‌های تنگی مجرای ادراری و عفونت‌های مقاربتی می‌تواند منجر به التهاب پروستات شود، افزود: بیماری التهاب پروستات نیز می‌تواند باعث ایجاد اختلال در اعصاب و عملکرد مناسب مثانه شود.

مومنی با تاکید بر اینکه بیماری التهاب پروستات در حالت حاد به مدت حداقل یک ماه و نوع مزمن آن بین شش تا 18 ماه زمان می‌برد تا درمان شود، در پایان خاطر نشان کرد: این دسته از بیماران باید از غذاهای تحریک کننده مانند فلفل، سیر و فست فود پرهیز کنند و ورزش‌هایی مانند شنا برای آنها مناسب است.

ایسنا،