graten10

اگر مایلید گراتن متفاوتی از اسفناج درست کنید  در ادامه مطلب آموزش گراتن متفاوتی داریم که گام به گام توضیح داده شده است

مواد لازم :

اسفناج 500گرم

گوشت چرخ کرده  250 گرم

پیاز 1 عدد

تخم مرغ 1 عدد

روغن مایع

نمک

فلفل سیاه

سس بشامل:

ارد 2 لیوان

آرد 1.5 قاشق

روغن مایع 1 قاشق

کره  1قاشق

نمک و فلفل سیاه

رویه :

پنیر پیتزا

 

طرز تهیه :

 

 graten

graten1

graten2

graten3

graten5

graten6

graten7

 

پیاز را ریز می کنیم  یک قابلمه با گودی متوسط  خیلی کم روغن مایع ریخته  و پیاز را  می ریزیم گوشت چرخ شده را می ریزیم بسته به ذائقه نمک و فلفل می ریزیم  در حرارت متوسط 10 دقیقه تفت می دهیم.اسفناجها را در آب زیاد  شسته  و سپس اسفناجها را در اندازه های متوسط خرد می کنیم در قابلمه مقداری روغن مایع ریخته  و اسفناجها را می ریزیم  تا وقتی که رنگش تغییر کند تفت می دهیم . سپس روی گوشت چرخ کرده می ریزیم  و درحرارت متوسط  به تفت دادن ادامه می دهیم

 وقتی سس بشامل  سرد  شد در آخر تخم مرغ می ریزیم و خوب هم میزنیم
گراتن در فر:

مواد اسفناج را در ظرف پیرکس ریخته  رویش سس بشامل ریخته و خوب صاف می کنیم  رویش پنیر پیتزای رنده شده می ریزیم  در فر 180 درجه  قرار داده و می پزیم  تا رویش طلایی شود و گرم سرو می کنیم

 این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.