سیب زمینی سرخ کرده که آموزش می دهیم شکل متفاوتی دارد که با قالب های شیرینی شکل داده می شود آموزش تصویری این سیب زمینی های حلقه ای را ببینید
مواد لازم :
سیب زمینی
روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه :
پوست سیب زمینی ها را می گیریم و می شوئیم سپس به اندازه های متوسط برش می زنیم بطوری که نه کلفت و نه نازک باشد سپس مثل تصاویر با قالب شیرینی گرد قالب می زنیم حالا حلقه های سیب زمینی را در روغن داغ سرخ می کنیم وروی حوله کاغذی قرار داده تا روغن اضافی آن گرفته شود سپس در ظرف گذاشته و با سس ماسونز یا سس کچاپ سرو می کنیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.