1394168_168406373359858_277863141_n

اندازه گیری فعالیت آنتی اکسیدانی مواد غذایی  است  نه  اینکه بخواهیم  سطح مواد مغذی خاص، مانند ویتامین C و E را بسنجیم.  هزاران  ترکیبات آنتی اکسیدانی منحصر به فرد  در گیاهان وجود دارد ، که اکثر ما هنوز آنها را  کشف نکردیم. هیچ راهی وجود ندارد  که ما بتوانیم  همه آنها را به صورت جداگانه اندازه گیری کنیم.

ORAC در آنتی اکسیدان به چه معناست ؟ ►►► این متن را خوب به خاطر بسپارید!!!

یکی از روش‌های علمی تشخیص میزان آنتی اکسیدان میوه‌ها و سبزیجات بر اساس میزان جذب رادیکال اکسیژن یا ORAC آنهاست. مواد غذایی که ORAC بیشتری دارند، آسیب دیدگی‌ را کمتر می‌کنند. موادی که ORAC بالایی دارند عبارتند از : انواع توت‌ها، تمشک و غیره که در هر 100 گرم 1000 / ORAC دارند و مواد غذایی که ORAC کمتری دارند عبارتند از کاهو، خیار، کرفس و موز.

این متن همواره برای ما لازم خواهد بود پس به خاطر بسپارید!