اندازه گیری فعالیت آنتی اکسیدانی مواد غذایی است نه اینکه بخواهیم سطح مواد مغذی خاص، مانند ویتامین C و E را بسنجیم. هزاران ترکیبات آنتی اکسیدانی منحصر به فرد در گیاهان وجود دارد ، که اکثر ما هنوز آنها را کشف نکردیم. هیچ راهی وجود ندارد که ما بتوانیم همه آنها را به صورت جداگانه اندازه گیری کنیم.
ORAC در آنتی اکسیدان به چه معناست ؟ ►►► این متن را خوب به خاطر بسپارید!!!
یکی از روشهای علمی تشخیص میزان آنتی اکسیدان میوهها و سبزیجات بر اساس میزان جذب رادیکال اکسیژن یا ORAC آنهاست. مواد غذایی که ORAC بیشتری دارند، آسیب دیدگی را کمتر میکنند. موادی که ORAC بالایی دارند عبارتند از : انواع توتها، تمشک و غیره که در هر 100 گرم 1000 / ORAC دارند و مواد غذایی که ORAC کمتری دارند عبارتند از کاهو، خیار، کرفس و موز.
این متن همواره برای ما لازم خواهد بود پس به خاطر بسپارید!