این کیک با کیک های دیگر کمی متفاوت است با این تفاوت که در آن نمک و چند سبزی دیگر هم وجود دارد این رسپی را درست کنید عصرانه خوبی برای خانواده درست کنید و کانون خانواده را اینگونه گرم کنید
مواد لازم :
تخم مرغ 3 عدد
ماست 1 لیوان
روغن مایع 1 لیوان
پنیر سفید 80 گرم
زیتون سیاه بدون هسته و له شده 1 استکان
فلفل قرمز کبابی 1 عدد
نمک 1 قاشق چای
جعفری مقداری
بکینگ پودر 1 پاکت
آرد 2.5 لیوان
رویه :
سیاه دانه – کنجد
طرز تهیه :
در کاسه تخم مرغ ها رار یخته رویش ماست و روغن مایع می ریزیم با میکسر هم میزنیم سپس آرد , نمک و بکینگ پودر را ریخته دوباره هم میزنیم سپس پنیر رنده شده , زیتون سیاه, فلفل قرمز کبابی خرد شده و جعفری ریز خرد شده را ریخته هم می زنیم. قالب مستطیلی شکل را خوب چرب می کنیم کناره های قالب سیاه دانه و کنجد می پاشیم و مایه کیک را ریخته و رویش سیاه دانه و کنجد می ریزیم در فر 170 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم 35- 40 دقیقه در فر گذاشته تا رویش طلایی شود وقتی ولرم شد از قالب خارج کرده و برش می دهیم و سرو میکنیم