همانطوری که می دانید شیوه های زیادی برای سرخ کردن مرغ وجود دارد ولی ما آسانترین شیوه آن را برایتان آموزش می دهیم
مرغ برای سوخاری کردن 1 کیلو
روغن مایع نصف استکان
آویشن 1 قاشق
پاپریکا 1 قاشق
فلفل سیاه 1 قاشق مربا
نمک 1 قاشق مربا
در یک کاسه مرغ های شسته شده را گذاشته رویش روغن مایع , ادویه جات و نمک ریخته خوب هم میزنیم مرغها را در تابه ایزگارا چیده وروی مرغها فویل کشیده این کار باعث می شود داخل مرغها خوب پخته شود در حرارت متوسط می گذاریم بپرد و گاها بر میی گردانیم تا همه جایش پخته شود با بلغور یا برنج گرم سرو کنید
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.