این کوکی را درخانه با اصول قنادی درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید
مواد لازم :
کره نرم شده 125 گرم
نشاسته 3 قاشق
شکر 3.5 قاشق
وانیل نصف پاکت
آرد 1.5 لیوان
رویه :
پودر قند
طرز تهیه :
در یک کاسه کره ,شکر و وانیل ریخته خوب هم میزنیم سپس نشاسته را کم کم می ریزیم و آرد را می ریزیم سپس ورز می دهیم تا خمیری بدست می آید که بدست نچسبد روی خمیر را می پوشانیم 20 دقیقه در یخچال قرار می دهیم سپس خمیر را دو قسمت کرده هر دو قسمت را لوله درست کرده با چنگال رویش شکل داده و با چاقو به اندازه مورد نظر می بریم و در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و کنار هم میچینیم در فر 160 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم 20 دقیقه در فر قرار داده تا زمانی که رنگ آن کمی تغییر کند به زمان پخت دقت کنید سپس از فر در آورده و می گذاریم سرد شود رویش پودر قند می ریزیم و سرو می کنیم