yerfistigi-ezmesi

کره بادام زمینی  بسیار پر طرفدار است و با مارک های متفاوت بسته بندی شده است اما سایت دکتر سلام برایتان روش خانگی آن را آموزش میدهد  چون انچه که در فروشگاه ها بصورت آماده بفروش می رسد شکر و روغن زیادی دارد  برای ما هیچ چیز سخت نیست روش ساده آن را آموزش میدهیم  بخاطر سلامتی خود فقط 20 دقیقه وقت بگذارید د برای صبحانه آخر هفته از آن استفاده کنید

مواد لازم :

بادام زمینی خام 500 گرم

عسل 30 گرم (2-3 قاشق مربا خوری)

yerfistigi-ezmesi1

طرز تهیه :

فر را با درجه 180 سانتیگراد گرم کنید. بادام زمینی ها را در سینی فر گذاشته و  بمدت 8- 12 دقیقه  در فر قرار می دهید سینی را از فر خارج کرده و می گذاریم سرد شود پوست بادام زمینی ها را بادست تمیز میکنیم  داخل خرد کن ریخته  و 3 دقیقه  هم میزنیم  سپس عسل ریخته سپس 2 دقیقه دیگر هم میزنیم  تا کرم مانند شود   در یک شیشه ریخته در یخچال 1-2 ماه قابل نگهداری است  اما یک ماه نمی ماند چون خیلی لذیذ است

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.