اسیدهای چرب امگا 3 از سه نوع چربی تشکیل شده است، یکی به نام ALA است که در روغن های گیاهی یافت می شود، و دو تای دیگر به نام EPA و DHA، هر دو معمولا در روغن های دریایی یا روغن ماهی یافت می شود. منابع عمومی امگا 3 EPA و اسید های چرب DHA شامل روغن ماهی، روغن، تخم مرغ، است.روغن های گیاهی است که حاوی اسید چرب ALA امگا 3 عبارتند از روغن های توت، روغن دانه کتان و روغن شاهدانه.
این روغن برای سلامت کلی بسیار مهم است. برای کاهش التهاب در بدن ، که به درد و مشکلات گردش خون و بیماریهای مرتبط است. هنگامی که سیستم گردش خون التهاب دارد می تواند به بیماری های قلبی، فشار خون بالا، سرخرگ مسدود شده ، منجر شود. کنترل التهاب نیز می تواند برای کسانی که از سردرد و درد عضلانی و ورم مفاصل رنج می برند مفید باشد.
روغن ماهی تصور می شود برای کسانی که دچارافسردگی، ، آسم، و زوال عقل هستند مفید است. این روغن های طبیعی اثرات داروها را ممکن است افزایش دهد . این روغن همچنین در مغز به صورت مهارت های حافظه و شناختی ، برای سلامت مغز و آلزایمر و دیگر بیماری ها کمک میکند
اسیدهای چرب در بدن باید از طریق مواد غذایی که شما می خوریدد مصرف شود. ماهی، به ویژه ماهی آزاد، ، ماهی تن ، منابع بسیار خوبی از این اسیدهای چرب هستند. گوشت قرمز مقدار بسیار کم از این اسیدهای چرب را دارد و منبع خوبی در نظر گرفته نشده است. برای اسیدهای چرب گیاهی ، منابع خوب عبارتند از کیوی، کنف، کتان، ، گردو، و آجیل
تخم مرغ هاو سبزیجات اسیدهای چرب امگا 3 دارند
گیاهخوارن چطور می توانند اسیدهای چرب امگا 3 را دریافت کنند؟ بعضی از گیاه خواران ماهی و یا تخم مرغ، و غیره میخورند این می تواند بخشی از رژیم غذایی اگا 3 باشد . شما همچنین می توانید مطمئن شوید که به اندازه کافی از اسیدهای چرب گیاهی دریافت کرده اید که به مقدارزیادی در کیوی ، بذر کتان، گردو یا آجیل روغن زیتون و روغن سویا نیز منابع خوبی هستند.
اگر شما ماهی مصرف نمی کنید ، اسیدهای چرب امگا 3 که حاوی روغن ماهی پیدا کنید. این ممکن است برای شیوه زندگی سلامت شما مفید باشد