doctor-observing-older-man-on-treadmill

باهوش بودن از دوران بچگی می تواند تاثیرات زیادی روی قوای جسمانی افراد مختلف بگذارد و موجب بهتر شدن اوضاع جسمی آنان در میانسالی شود!

طبق یک تحقیق جدید انجام شده در زمینه هوش انسان، میان هوش مردان در سال های اولیه زندگی و عملکرد فیزیکی آنها در میانسالی رابطه وجود دارد.

 بر اساس این تحقیق که توسط محققان دانشگاه کپنهاگ انجام شده، هر چه میزان بهره هوشی مردان در این دوران بیشتر باشد عملکرد فیزیکی شان نیز بالاتر خواهد رفت.

انسان در سنین میانسالی برای حفظ استقلال خود نیازمند انجام فعالیت های فیزیکی مناسب است. این فعالیت ها شامل فعالیت های غالب روزانه مانند پوشیدن لباس یا رفتن به خرید نیز می شود بسیاری از انسان ها برای این فعالیت ها با مشکلاتی روبرو هستند که ممکن است ریشه در موارد متعددی داشته باشد و به همین دلیل نیز این موارد در این تحقیقات مد نظر قرار نگرفته اند.

«ریک هودال مینک»، از وزارت بهداشت، درباره این تحقیق می گوید: «مطالعه ما به وضوح نشان داد که هر چه میزان هوش انسان در دوران کودکی بیشتر باشد، کمر، پاها و دستان فرد در دوران میانسالی قوی تر بوده همچنین تعادل آنها نیز بهتر خواهد بود. مطالعات گذشته حاکی از این بوده است که هرچه نتایج تست های فیزیکی افراد در سنین میانسالی بهتر باشد، عملکرد فیزیکی افراد در دوران پیری نیز بهتر خواهد بود.»

با افزایش ۱۰ نمره به نمره هوش افراد، بیش از نیم کیلوگرم به قدرت قابل اعمال توسط عضلات کمر افراد اضافه می شد. علاوه بر این قدرت پرش از ارتفاع آنها نیز یک سانتی متر افزایش می یافت که این خود نشان دهنده قوی تر بودن عضلات پا است. همچنین قدرت گیرایی دست این افراد به میزان ۰.۷ کیلوگرم افزایش یافته و در آخر توانایی برقراری تعادل آنها نیز ۳.۷ واحد بیشتر از پیش شده است.

مهر