کسانی که ذرت تند دوست دارند می توانند این رسپی را بخوانند عصرانه بسیار دلچسبی است برای آموزش این رسپی در ادامه مطلب با ما همراه باشید
مواد لازم :
شیر بلال تازه 2 عدد
کره 1 قاشق
پاپریکا 1 قاشق
سس تند 1 قاشق مربا
فلفل سیاه
نمک
طرز تهیه :
بلال ها را دانه دانه کرده در یک قابلمه ریخته رویش آب ریخته تا اندازه ای که یک انگشت بالاتر از بلالها باشد و ملایم می پزیم وقتی بلال ها پخت آنها را از صافی رد کرده تا آب آن برود. در یک ظرف 1 قاشق کره ریخته رویش 1 قاشق پاپریکا ریخته و مقداری سس تند می ریزیم نمک و فلفل ریخته و در اخر بلالهای پخته را می ریزیم و خوب مخلوط میکنیم و در لیوانها می ریزیم وقتی ولرم شد آماده سرو کردن است
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.