اکنون در فصل انجیر هستیم و تصمیم گرفتیم این کیک معروف را که مناسب این فصل است آموزش دهیم
مواد لازم :
تخم مرغ 3 عدد
شکر 1 لیوان
انجیر تازه به اندازه لازم
کره 2 قاشق
بکینگ پودر 1 پاکت
روغن مایع 1 استکان
وانیل 1 پاکت
گردو خرد شده 1 کاسه
دارچین به اندازه لازم
آرد به اندازه لازم
طرز تهیه :
در کاسه تخم مرغها را ریخته سپس شکر را ریخته و با درجه تند هم زن هم میزنیم روغن مایع و کره ذوب شده ولرم را می ریزیم سپس گردوی درشت خرد شده را ریخته دارچین را ریخته مخلوط میکنم 4 قاشق ارد ریخته و هم میزنیم (آرد را کم کم ریخته تا قوام لازم بدست آید) در سینی فر چرب شده مایه کیک را می ریزیم انجیرهار ا نصف کرده و رویش چیده بطوریکه روی انجیر سر به زیر باشد رویش هم گردو می ریزیم در فر 180 درجه بمدت 20-25 دقیقه می پزیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.