خمیر تارت:
آرد و تخم مرغ , کره مکعبی خرد شده سرد,عسل و آب سرد را می ریزیم و سریع مواد را مخلوط میکنیم دقت کنید آب و کره حتما باید سرد باشند خمیر را در نایلون قرار داده و یک ساعت در یخچال می گذاریم. سپس از یخچال در آورده و به اندازه قالب تارت باز می کنیم برای راحتی کار می توانیم خمیر را لای دو نایلون بازکنید خمیر باز شده را در قالب تارت جای داده و کناره های آن را صاف می کنیم روی خمیر را با چنگال از چند جا سوراخ می کنیم در فر 175 درجه از قبل گرم شده بمدت 20-25 دقیقه قرار می دهیم تا مختصر طلایی شود سپس از فر دراورده و می گذاریم سرد شود
کرم:
شیر, نشاسته ذرت, آرد و زرده تخم مرغ را در یک قابلمه ریخته و در حرارت متوسط سریع هم میزنیم تا بپزد وقتی جوشید وانیل و کره را می ریزیم و از حرارت بر می داریم کرم را گاها هم می زنیم تا سرد شود وقتی ولرم شد عسل را ریخته با میکسر دو دقیقه هم میزنیم حالا این کرم را روی خمیر سردشده می ریزیم و با پشت قاشق صاف می کنیم توت فرنگی های تمیز کرده را نصف کرده و روی تارت می چینیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.