امروز سایت دکتر سلام مینی پیتزا هایی قنادی های ترکیه را آموزش می دهد که رسپی آن را می خوانیم
مواد لازم:
آب ولرم 1/2 لیوان
شیر ولرم 1 لیوان
مایه خمیر نصف پاکت
نمک 2 قاشق چای
شکر 1 قاشق
سفیده تخم مرغ 1 عدد
روغن مایع از نصف لیوان یک انگشت کمتر
آرد 4.5 لیوان
رویه:
زرده تخم مرغ
زیتون , گوجه فرنگی, فلفل, پنیر سفید
طرز تهیه :
در یک کاسه آرد , مایه خمیر, نمک و شکر ریخته هم میزنیم سپس آب ولرم و شیر ولرم و روغن مایع را میریزیم دوباره هم میزنیم سپس آرد را کم کم می ریزیم ورز می دهیم تا خمیری شود که بدست نچسبد
در یک جای نسبتا گرم بمدت نیم ساعت قرار می دهیم
گوجه فرنگی, پنیر سفید, فلفل و زیتون را مکعبی خرد می کنیم سپس خمیر را نصف کرده و با وردنه باز میکنیم زیاد کلفت نباشد با دهانه لیوان قالب می زنیم در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و خمیرها را در ان می چینیم با چنگال چند سوراخ ایجاد کرده و مواد خرد شده را وسط آن می چینیم به کناره های خمیر زرده تخم مرغ می مالیم در فر 180 درجه می پزیم تا رویش کمی طلایی شود تقربا 20-25 دقیقه بپزد ولرم سرو کنید
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.