معمولا بیشتر افراد از کنسرو بادمجان کبابی استفاده می کنند ولی همانطوریکه می دانید بادمجان کبابی خانگی خیلی بهتر و سالمتر از کنسرو است بخاطر همین آموزش خانگی آن را به شکل تصویری و گام به گام در داخل فر آموزش می دهیم
مواد لازم:
بادمجان
طرز تهیه:
بادمجها را شسته و خوب خشک می کنیم و با چاقو چند جای آن را سوراخ می کنیم سپس در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و بادمجانها را می چینیم در فر 200 درجه قرار می دهیم و بمدت 30-35 دقیقه قرار می دهیم و در این مدت گاها آن را زیر رو رو میکنیم باید همه جای بادمجانها برشته شود از فر در آورده و می گذاریم ولرم شود سپس پوستش را جدا می کنیم و ریز خرد می کنیم در سالادها و سوپ ها استفاده می کنیم این را می شود روی اجاق هم کبابی کرد ولی بهترین آن روی منقل است
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.