green-bean8

برای نگهداری لوبیا بیشتر مردم از ترشی لوبیا استفاده میکنند و در کنار غذا میل میکنند اکنون برای درست کردن این ترشی آموزش تصویری آن را ببینید

مواد لازم:
لوبیا سبز 400 گرم
سیر 3 حبه
نمک 1 قاشق
شکر 1 قاشق مربا
سرکه سیب 1 استکان بزرگ
آب
green-bean
green-bean1
green-bean2
green-bean3
طرز تهیه :
نخ های لوبیا سبز را می گیریم سپس از وسط نصف کرده در یک قابلمه با اندازه متوسط لوبیاها را ریخته تا اندازه ای که روی لوبیاها را بگیرد آب می ریزیم وقتی جوشید دو سه بار لوبیاهار ا زیر و رو میکنیم  تا رنگش عوض شود اصلا نپزید فقط رنگ لوبیاها عوض شود کافیست از حرارت برداشته آبش را بیرون ریخته و می گذاریم سرد شود. در طرف دیگر  در یک شیشه متوسط   سیر ها ی ریز خرد شده و لوبیاها را می ریزیم تا وقتی که شیشه پر شود سپس سرکه سیب ریخته  روی آن نمک . شکر ریخته و آب به اندازه ای که  روی لوبیاها را بگیریم می ریزیم  همانطوری که گرم است درب شیشه را می بندیم در جایی که آفتاب نباشد 5-10 روز بماند و اصلا دربش را باز نمیکنیم وقتی دربش را باز کردیم در جای سرد نگهداری می کنیم
green-bean4
green-bean5
green-bean6
green-bean7این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد