همانطوریکه میدانید آدانا از شهرهای معروف ترکیه است که این کباب از غذاهای معروف این شهر است که در این سایت آموزش میدهیم که چگونه شیوه خانگی آن را درست کنیم
مواد لازم:
سیخ چوبی 10 عدد
گوشت چرخ کرده 750 گرم کم چرب
سیر 4 حبه
سس تند 1 قاشق مربای سرپر
فلفل سیاه 1 قاشق چای
نمک 1 قاشق مربا
کره 1 قاشق
رب گوجه فرنگی 1 قاشق
بلغور 1 لیوان
فلفل سیاه 1 قاشق چای
آب 2 لیوان
نمک به اندازه کافی
طرز تهیه :
در یک ظرف گوشت چرخ شده, پیاز, سیر, سس تند, فلفل سیاه و نمک ریخته خوب هم میزنیم و ورز میدهیم تا تمام مواد باهم مخلوط شود سپس گوشت را به اندازه مساوی تقسیم کنید و بر روی سیخهای چوبی بگذارید و گاها دست را به آب فرو می بریم که کبابها باز نشود این کبابها را یکساعت در یخچال قرار می دهیم .
در قابلمه رب را ریخته خوب هم میزنیم سپس بلغور, فلفل سیاه و نمک و آب را ریخته خوب هم میزنیم وقتی آب جوشید حرارت را کم کرده و میگذاریم بلغور آبش را کامل بکشد 15 دقیقه دم بکشد کبابها را در سینی فر کاغذ روغنی انداخته شده قرار داده و میگذاریم در فر بپزد کباب را داغ داغ در داخل نان لواش قرار می دهیم با دوغ و پیاز سرو می کنیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد