دسر

دسر رشته خطایی متفاوت را در ادامه مطلب بیاموزید این یک دسر ی است که در کرم آن از نشاسته و آرد برنج  استفاده شده است

رشته خطایی 250 گرم

شکر نصف لیوان

گردو نصف لیوان

روغن مایع 1 قاشق

کرم:

نشاسته 2 قاشق

آرد برنج 2 قاشق

زرده تخم مرغ 2 عدد

شیر 4 لیوان

شکر 1 لیوان

میانه:

مربای آلبالو

رویه:

مربای گیلاس

طرز تهیه :
کرم:در قابلمه نشاسته, آرد برنج, زرده تخم مرغ, شیر و شکر ریخته و در حرارت متوسط مرتب هم میزنیم  تا قوام بیاید. در یک تابه متوسط روغن مایع ریخته رشته خطایی, شکر,, گردو راریخته و در حرات متوسط هم میزنیم. در کاسه یک قاشق رشته خطایی 1 ملاقه کرم 1 قاشق مربای آلبالو و با مربای گیلاس تزیین می کنیم  در یخچال بمدت 2ساعت قرار می دهیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد