این اک مک ها بدون فر و در تابه درست می شوند و اندازه آنها نسبت به اک مک های معمولی کوچکتر است می توانید لای آنها پنیر و کره قرار داده و در صبحانه استفاده کنید
مواد لازم:
آب معدنی 1 بطری
اب معمولی 1 لیوان
دوشاب 1 قاشق
روغن مایع 1 قاشق
نمک 1 قاشق چای
مایه خمیر 1.5 قاشق مربا
آرد تقریبا 5 لیوان( بستگی به آرد دارد)
طرز تهیه:
مواد مایع را با هم مخلوط کرده سپس مایه خمیر و آرد را می ریزیم این خمیر کمی چسبندگی دارد1-1.5 ساعت استراحت می دهیم دوباره ورز داده و کمی دیگر استراحت می دهیم از خمیر به اندازه تخم مرغ برداشته و روی میز کار کمی آرد ریخته و به اندازه نعلبکی باز می کنیم و و همه خمیرهار ا به همین شکل باز کرده رویش پارچه نازک می کشیم 20 دقیقه دیگر استراحت می دهیم در حرارت متوسط در تابه داغ شده می گذاریم خمیرها بپزد 15 ثانیه صبر کرده تا سرخ شوند و دربش را می گذاریم خمیر مثل بادکنک پف میکند دربش را برداشته و طرف دیگر را هم سرخ می کنیم وقتی سرخ شد لای یک پارچه قرار می دهیم در لای اک مک های پخته
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد