لوکوم همانطوری که میدانید از شیرینی های معروف ترکیه است مثل راحت الحلقوم ایرانی ولی کمی متفاوت ر از آنست این نان آنقدر پوک و سبک است که مثل آن نرم و لطیف است و داخلش لوکوم هم دارد اکنون طرز تهیه این نان را یاد می گیریم:
مواد لازم:
کره 2 قاشق
تخم مرغ 1 عدد
شیر نصف لیوان
مایه خمیر 1 پاکت
شکر 1 قاشق
نمک 1 قاشق چای
آرد 3 لیوان
زرده تخم مرغ 1 عدد
لوکوم های کوچک 1 کاسه
طرز تهیه :
در ظرفی آرد , تخم مرغ, مایه خمیر, شکرنمک و شیر ولرم را ریخته و خوب هم میزنیم وقتی خمیر شد نیم ساعت استراحت می دهیم در قالب های مافین چرب شده و آرد پاشی شده تکه هایی برداشته و لای آنها لوکوم قرار داده و می بندیم نیم ساعت استراحت داده رویش زرده تخم مرغ می مالیم در فر 180 درجه از قبل گرم شده بمدن 25-30 دقیقه قرار می دهیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد