طبق بررسی های یک تحقیق در این زمینه، موفقیت پروبیوتیک در افزایش سلامتی انسان، تا حد زیادی به مواد غذایی، نوشیدنی ها یا مواد دیگه ای که حامل پروبیوتیک ها هستند، بستگی دارد.
لبنیات به دلیل اینکه حاوی پروبیوتیک ها هستند، مواد غذایی بیشتر شناخته شده ای هستند.ماریا مارکو (از دانشگاه کالیفرنیا) می گوید: نتایج ما نشان داد روشی که یک پروبیوتیک ارائه می شود (چه در غذا و چه در مکمل ها)، می تواند روی چگونگی تاثیر پروبیوتیک ها روی سلامتی، موثر باشد.محققان به جستجوی پروبیوتیک Lactobacillus casei BL23 در ورم مخاط روده بزرگ یا التهاب روده موش ها پرداختند.تحقیقی که در Applied and Environmental Microbiology. مشخص شده می گوید: علائم موش هایی که مصرف پروبیوتک آنها در شیر کاهش پیدا کرده بود، با آنهایی که با شیر بدون پروبیوتک تغذیه شدند، و آنهایی که پروبیوتیک را در مکمل های غیرغذایی دریافت کرده بودند، مقایسه شد.مارکو می گوید: فواید پروبیوتیک به جای یک تغییر کلی در میکروارگانیسم های طبیعی روده، اثر مستقیم نوع L. casei یا حاصل سوخت و ساز این باکتری ها در بافت پوششی روده است.پروبیوتیک نوع L. casei معمولا به لبنیات اضافه می شود ، در حالی که پروبیوتیک نوع BL23 به صورت تجاری در دسترس نیست و در این تحقیق به دلیل ظرفیت آن برای پیشگیری یا کاهش التهاب روده مورد بررسی قرار گرفت.
.
.
.
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.