هم خوردنش انسان را به اشتها می آورد و هم درست کردن آن خوشانید است.از این مقداز 14-15 عدد بدست می آید ومیتوانید داخل آن را به دلخواه خودتان مواددیگر از قبیل اسفناج , سیب زمینی و یا مارمالاد و میوه هم قرار دهید
مواد لازم:
آرد 2 استکان بزرگ
شیرولرم 130 میلی لیتر ( ا استکان کوچک)
کره 40 گرم در دمای محیط نرم شود( 1 قاشق)
مایه خمیر 7.5 گرم ( نصف پاکت)
مواد داخلی:
پیاز 1 عدد مکعبی خرد شده
هویج رنده شده 1 عدد
قارچ 1 لیوان یا کنسرو قارچ 1 لیوان
گوشت چرخ شده 250-300 گرم
کره 1 قاشق مربا
نمک و فلفل سیاه
پاپریکا
تخم مرغ 1عدد
رویه:
زرده تخم مرغ
کنجد
طرز تهیه :
مایه خمیر و آب ولرم را را با هم مخلوط کرده و می گذاریم 5-10 دقیقه بماند. سپس به مایه خمیر آماده شده تخم مرغ و کره ریخته و خوب مخلوط می کنیم یک ساعت به خمیر استراحت می دهیم
مواد د اخلی:
پیاز و هویج را در کره تفت می دهیم و کنار می گذاریم در همان تابه قارچها را ریخته تا آبش را بکشد سپس روی هویجها می ریزیم سپس گوشت چرخ شده را تفت می دهیم و نمک و ادویه جات را ریخته سپس داخل گوشت چرخ کرده موادی که تفت داده بودیم می ریزیم و تخم مرغ را هم اضافه می کنیم خوب مخلوط می کنیم. خمیر را دو قسمت کرده و باز میکنیم و با دهانه لیوان قالب می زنیم از نصف خمیر برای رویش هم استفاده میکنیم و سط خمیر دوم را قالب کوچک زده به خمیر اولی از مواد داخلی گذاشته و خمیر دومی را روی آن قرار می دهیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.