images.jpg453

با این علائم می توانید پی به انگیزه خودکشی در افراد افسرده ببرید و از این اقدام آنان پیشگیری کنید.

شناسایی این رفتارها می‌تواند به تغییراتی در اقدامات کلینیکی جهت مراقبت از بیماران مبتلا به افسردگی منجر شود.

به گفته متخصصان سلامت روان، آمارهای مربوط به خودکشی نگران‌کننده و وحشت‌آور است. طبق بررسی سازمان جهانی بهداشت (WHO) هر سال بیش از 800 هزار نفر خودکشی می‌کنند و احتمالا 20 برابر این تعداد نیز تلاش برای خودکشی می‌نمایند. خودکشی یکی از عوامل اصلی مرگ و میر در میان جوانان است به طور مثال در انگلیس این رفتار دلیل اصلی مرگ مردان زیر 35 سال به حساب می‌آید. به همین دلیل در نظر گرفتن اقدامات موثر برای پیشگیری از خودکشی ضروری و حیاتی است.

مطالعه BRIDGE-II-MIX یک تحقیق وسیع بین‌المللی است که افسردگی و خودکشی را مورد بررسی قرار می‌دهد. متخصصان به ارزیابی 2811 بیمار مبتلا به افسردگی پرداختند که از میان آنان 628 نفر اقدام به خودکشی کرده‌اند. پارامترهای مورد مطالعه در این بررسی تجربیات پیشین فرد در رابطه با خودکشی، سابقه خانوادگی، فرآیند فعلی و پیشین درمانِ وی و فاکتورهای دیگر بوده است. همچنین در این بررسی، رفتارها و ویژگی‌های افرادی که اقدام به خودکشی کرده بودند با رفتار بیماران مبتلا به افسردگی که تجربه خودکشی نداشتند مورد مقایسه قرار گرفت و مشخص شد الگوهای رفتاری خاصی پیش از اقدام به خودکشی در فرد ظاهر می‌شود.

دکتر «دینا پوپویک»، یکی از متخصصان این مطالعه گفت: در این بررسی دریافتیم پیش از اقدام به خودکشی حالت‌های ترکیبی افسرده‌کننده در فرد بروز می‌یابد. رفتار ترکیبی افسرده‌کننده به مواقعی اطلاق می‌شود که بیمار افسرده است اما علائم جنون و دیوانگی را هم از خود نشان می‌دهد. این رفتارها در افرادی که اقدام به خودکشی کرده بودند، نسبت به افراد دیگر به طور قابل توجهی بیشتر بوده است.

به گزارش ساینس دیلی، در حقیقت 40 درصد تمامی بیماران افسرده که دست به خودکشی زده‌اند به غیر از افسردگی، رفتارهای ترکیبی از خود نشان داده‌اند. همه بیمارانی که از افسردگی ترکیبی رنج می‌برند بیشتر در معرض خودکشی قرار دارند.

(ایسنا)