kek

امیدوارم آموزش این کیک مورد پسند شما قرار گیرد. آرد ذرت به کیک طعم خوبی می دهد و کیفیت آن را بهتر می کند

مواد لازم:

تخم مرغ 3 عدد

شکر 1 لیوان

وانیل 1 پاکت

فندق 1 لیوان

شیر 1 استکان

پرتقال 1عدد

روغن مایع 1 لیوان

آرد ذرت 1 لیوان

بکینگ پودر 1 پاکت

آرد  4 قاشق سرپر

طرز تهیه :

تخم مرغ و شکر را در یک ظرف ریخته و با میکسر هم می زنیم. سپس روغن مایع,آرد ذرت و 4 قاشق سرپر آرد  , بکینگ پودر, وانیل و پودر فندق می ریزیم سپس آب پرتقال و رنده پوست پرتقال را اضافه کرده و خوب هم میزنیم در قالب کیک چرب شده و آرد پاشی شده ریخته در فر 180 درجه از قبل گرم شد ه قرار داده تا طلایی شود وقتی رنگ کیک عوض شد درجه فر را در 160 درجه  قرار داده و به پختن ادامه می دهیم

 سپس بعد از سرد شدن سرو می کنیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.