چرا روغنهای حیوانی در قدیم خوش عطرتر بودند؟
دکتر حمید خسروی، متخصص علوم و صنایع غذایی و مشاور و مدرس صنایع لبنی می گوید: ماهیت اصلی روغن زرد از لحاظ …
دکتر حمید خسروی، متخصص علوم و صنایع غذایی و مشاور و مدرس صنایع لبنی می گوید: ماهیت اصلی روغن زرد از لحاظ …
داشتن پوست سالم و زیبا به دور از هر نوع لک و مک یا چین و چروک راز مهم زیبایی چهره است …
کارشناسان در توضیح این یافته میگویند به خوبی ثابت شده است که فعالیت بدنی متوسط تا شدید، «هموستازِ» گلوکز را در بزرگسالان …
شاهسونی اظهار داشت: طول موج پرتوهای فرابنفش از ۱۰۰ تا ۴۰۰ نانومتر است. محدوده ۱۰۰ تا ۲۸۰ نانومتر با نام یو وی …
گیلاس، آلوکک به میوه بسیاری از درختان سرده پرونوس گفته میشود که دارای هسته و گوشتدار است. این میوه تابستانی در دو …