از ارزش غذایی و خواص کشک چه می دانیم؟
فرآیند تولید کشک با استفاده از تخمیر شیر به وسیله باکتری لاکتوباسیلوس دلبروکی انجام میشود. این فرآیند شامل چند مرحله مهم است. …
فرآیند تولید کشک با استفاده از تخمیر شیر به وسیله باکتری لاکتوباسیلوس دلبروکی انجام میشود. این فرآیند شامل چند مرحله مهم است. …
یک مطالعه جدید نشان می دهد که زنان ممکن است به تعداد گام های روزانه بسیار کمتری برای کاهش خطر نارسایی قلبی …
این روزها صحبت از بنزوئیل پراکسید نقل محافل است و نگرانیهایی از مصرف آن در سطح جامعه جهانی مطرح شده است …
تعدادی عادت غذایی وجود دارد که اجرای آنها میتواند به کاهش خطر ابتلا به انواع بیماریها کمک کند و همچنین روند پیری …
به اعتقاد محققان، مصرف مناسب منیزیم میتواند بهبود چشمگیری در سلامت مغز، حفظ عملکرد شناختی و کاهش خطر زوال عقل در سالمندی …