آموزش تهیه آش انار شیرازی

5

در مطلب زیر طرز تهیه آش انار رو براتون گذاشتم این آش متعلق به شهر شیراز می باشدامیدوارم که این آش رو تهیه نمایید و لذت کافی رو ببرید.

مواد لازم:
برنج=۱ پیمانه(۲۰۰ گرم)
سبزی آش(تره-جعفری-گشنیز-نعناع)=۱ کیلو
لپه=۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
پیاز سرخ کرده=۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
گوشت چرخ کرده=نیم کیلو
انار=۲ کیلو(یا رب انار ۲/۱ پیمانه)
گلپر=یک تا دو قاشق سوپخوری
روغن=۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل=به مقدار کافی

طرز تهیه:
لپه و پیاز سرخ کرده و ۴ تا ۵ لیوان آب را در ظرفی می ریزیم روی آتش ملایم می گذاریم کمی نمک و فلفل می ریزیم تا لپه کمی بپزد،بعد برنج را بدقت می شوییم و داخل لپه می ریزیم می گذاریم برنج کاملا بپزد و گوشت چرخ کرده را با یکی دو عدد پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل مخلوط می کنیم،ممکن است به این گوشت یک استکان برنج پخته شده اضافه کنیم و کوفته درست نماییم،بعد کوفته ها را داخل آش می ریزیم سبزی را نیز تمیز می نماییم و می شوییم و خرد می کنیم،به مایه آش اضافه می کنیم و می گذاریم آهسته بجوشد و آش جا بیفتد و باید برنج آش کاملا بپزد و لعاب بیندازد. آب انار را می گیریم و داخل آش می ریزیم و در آخر کار گلپر را به آش اضافه می کنیم و آش را در ظرف می ریزیم و کمی نعناع داغ روی آن می دهیم(با ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری روغن و یک قاشق سوپخوری نعناع خشک نرم،نعناع داغ درست می کنیم

امیدواریم با تهیه این غذای خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

نـوش جان

منبع:اکا ایران

Mohammad Hedayati

۱۶ شهریور ۱۳۹۴

مطالب پیشنهادی