آموزش پخت آش شلغم ویزه زمستان
شلغم یکی از مواد غذایی است که برای سرماخوردگی بسیار مفید است بنابراین در مطلب زیر طرز تهیه آش شلغم برا یفصل سرد زمستان رو براتون گذاشتم.
مواد لازم:
شلغم ۱۵۰۰ گرم
برنج ۲۰۰ گرم
پیاز داغ عسلی ۳ قاشق سوپخوری
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
لپه ۷۵ گرم
زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری
روغن ۱۵۰ گرم
فلفل قدری
نمک قدری
طرز تهیه :
در صورتیکه گوشت چرخ شده باشد با کمی نمک و یک عدد پیاز رنده کرده مخلوط میکنیم و کوفته ریزه درست می کنیم و در کمی روغن سرخ می نمائیم در صورتیکه گوشت مغز ران باشد آنرا بشکل قیمه خرد کرده با پیاز سرخ کرده تفت میدهیم و مقداری آب می ریزیم عدس را نیز اضافه میکنیم و میگذاریم با حرارت ملایم گوشت و عدس بپزد (بدیهی است در صورتیکه کوفته ریزه تهیه کرده باشیم مدت طبخ آن کوتاهتر خواهد بود) ، بعد شلغم را پوست می کنیم و خرد میکنیم داخل گوشت میریزیم برنج را نیز می شوئیم و با زرد چوبه و نمک و فلفل به گوشت اضافه می نمائیم و حرارت را ملایم میکنیم و گاهی نیز آش را بهم میزنیم تا تمام مواد آش پخته شود و کاملا جا بیافتد . موقع کشیدن کمی نعناع داغ نیز روی آن میدهیم .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۱۰ تا ۱۲ نفر کافیست
امیدواریم با تهیه این غذای خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.
منبع:اکا ایران