طرز تهیه آش ترخینه ویژه اراکی ها

ash_jo_fast_01

در مطلب زیر طرز تهیه آش ترخینه دوغ یا ترخینه رو گذاشتم که ویژه مردمان اراک است شما میتوانید ترخینه را از فروشگاه ها تهیه کنید.

مواد لازم :

ترخینه دوغ=چهار پیمانه
پیاز=یک عدد بزرگ
روغن=کمی برای سرخ کردن پیاز
سبزی اش=نیم کیلو
عدس=دو پیمانه
نمک, زرد چوبه ,فلفل سیاه=به میزان لازم
کشک=به میازن لازم
نعنا و سیر داغ=در صورت تمایل
قرقروت=کمی

طرزتهیه:
عدس را جداگانه میپزیم و کنار میگذاریم . ترخینه را در ظرفی جداگانه ریخته و رویش آب سرد میریزیم تا دانه های بهم چسبیده از هم جدا شوند. در قابلمه ایی که برای طبخ آش در نظر گرفتیم پیاز را خرد کرده و با روغن تفت میدهیم تا طلایی شود. کمی زرد چوبه به آن اضافه می کنیم .ترخینه را همراه با آب و سبزی آش و نمک و فلفک به پیاز داغ اضافه می کنیم .شعله را ملایم می کنیم تا سبزی آش جا بییفتد.سپس عدس پخته شده
و قرقروت را اضافه می کنیم و میگذاریم آش جا بییفتد. در انتها کمی کشک به آش اضافه می کنیم . در هنگام سرو کردن میتواند روی آش را با پیاز داغ ,نعنا داغ, سیر داغ و کشک تزیین کنید.

امیدواریم با تهیه این غذای خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

منبع:اکاایران

myportal

۱۶ شهریور ۱۳۹۴

مطالب پیشنهادی