طرز تهیه سالاد سزار به همراه روغن زیتون تازه

saalad (7)

سالاد سزار از جمله سالاد هایی می باشد که از مواد مغزی همراه با ویتامین های سالم و خاص درست شده است از شما می خواهیم این سالاد را در منزلتان درست کنید.سالاد سزار تاریخ جالبی دارد اما همینقدر که بدانید ملیت آن آمریکایی است کافیست. این سالاد در رسته ی سالاد های رژیمی است و می تواند خود به عنوان یک غذای کامل باشد. مواد لازم و طرز تهیه سالاد سزار در زیر آمده است:

مـواد لازم   (برای ۴ نفر)

سینه مرغ                   ۱۵۰گرم- ۲۵۰کیلوکالری

نان تست سبوس دار      ۹۰گرم- ۲۴۰کیلوکالری

کاهو پیچ                     ۶لیوان- ۱۵۰کیلوکالری

پنیر پارمیزان رنده شده    ۹۰گرم- ۱۱۰کیلوکالری

فلفل سیاه به میزان        به میزان دلخواه- ۰کیلوکالری

روغن زیتون                   ۲مرباخوری- ۹۰کیلوکالری

سس سالاد                 ۴غذاخوری- ۳۶۰کیلوکالری

طرز تهیه

ابتدا باید نان تست را در روغن زیتون تفت دهید و بعد با حوله های یک بار مصرف روغن اضافی آن را بگیرید. مرغ را در تابه های خط دار با مقدار کمی روغن تفت دهید و بعد هم تکه تکه کنید. در ظرفی دیگر کاهو را به قطعات بزرگ تقسیم و نگهداری کنید و سس سالاد را به روش زیر تهیه کنید.برای درست کردن سس باید تخم مرغ را شکسته و تنها زرده را جدا کنید، بعد از آن زرده را در مخلوط کن بریزید و به آن روغن زیتون اضافه کنید و انقدر مخلوط کنید تا یک دست بشود.  وقتی مایع غلیظ شد به آن مقداری آب لیمو و سرکه هم اضافه کنید. زمانی که سس آماده شد کافی است که ۴ قاشق آن را با پنیر پارمیزان مخلوط کنید.برای چینش ابتدا کاهو ها را بچینید و سس را روی آن بپاشید و مرغ ها را روی آن اضافه کنید و در نهایت همه پنیر را روی آن بریزید و روی آن را با نان ها بپوشانید.

منبع: ای چف

myportal

۲۸ شهریور ۱۳۹۴

مطالب پیشنهادی