نحوه پخت خورش کدو ترش با گوشت چرخ کرده
شاید بسیاری از شما خورش کدو ترش رو نخورده باشید این خورش ویژه چهار فصل سال می باشد و می توانید هم با گوشت چرخ کرده و هم با گوشت تیکه ای درست کنید. امیدوارم که از این غذا خوشتون بیاد.
مواد لازم برای خورش کدوی ترش :
پیاز بزرگ | ۱ عدد |
روغن مایع | به مقدار لازم |
گوشت چرخ کرده | ۲۰۰ گرم |
سیر | ۱ حبه |
فلفل ریز شیرین | ۵ عدد |
رب فلفل | ۱ قاشق چایخوری |
رب گوجه | ۱ قاشق غذاخوری |
کدو خورشتی | ۲ عدد |
آبجوش | ۲ لیوان |
سماق | ۱ قاشق چایخوری |
رب انار | ۱ قاشق مرباخوری |
طرز تهیه خورش کدوی ترش :
پیاز را نگینی کرده و با روغن تفت می دهیم سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و بعد از اینکه رنگش تغییر کرد سیر و فلفل ها را اضافه می کنیم. همچنین رب ها را اضافه کرده و تفت می دهیم.
کدو ها را راه راه پوست کنده و ابتدا هر کدو را از طول به ۴ قسمت می بریم سپس با برش عرضی کدو هایی به اندازه انگشت شصت تهیه می کنیم و داخل مواد می ریزیم.
آبجوش، سماق و رب انار را اضافه کرده و می گذاریم بپزد. بعد از پخت غذا، باید آب کمی داشته باشد.
منبع : web.iran-forum.ir