چگونه برگر ذرت و سویای رژیمی درست کنیم؟
شاید بنظر برسد که افرادی که دارای رژیم غذایی هستند نمیتوانند برگر بخورند ولی در اصل اینطور نیست در مطلب زیر طرز تهیه برگر ذرت و سویای رژیمی رو براتون گذاشتم.
مواد لازم برای درست کردن برگر ذرت و سویا گیاهی ۶ نفر :
سویا | ۲ پیمانه |
پیاز كوچک | ۱ عدد |
ذرت پخته | ۱ پیمانه |
آرد سوخاری | ۲ قاشق سوپخوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
زردچوبه | ۱ قاشق چایخوری |
روغن | به میزان لازم |
طرز تهیه برگر ذرت و سویا :
سویا را در مقداری آب و نمك به مدت ۲۰ دقیقه خیس كنید. بعد از این مدت آبكش كنید و از روی آن آب سرد رد كنید.
سویا را در دست كمی فشار دهید تا آب آن خارج شود. حالا به همراه پیاز چرخ كنید و در كاسهای بریزید. نمك و فلفل و زردچوبه را هم اضافه كرده و خوب ورز دهید.
تخم مرغ را در مایه همبرگر بشكنید و به ورز دادن ادامه دهید. آرد سوخاری و دانههای ذرت را بیفزایید و خوب مخلوط كنید.
از مایه برگر به اندازه یک پرتقال كوچک بردارید و در دست به شكل همبرگر فرم دهید.
همه مایه را به همین صورت به شكل برگر درست كنید و به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید.
بعد از نیم ساعت برگرها را در روغن سرخ كنید و بعد همراه با سبزیجات دلخواه و نان همبرگری به شكل ساندویچ درست كنید.
فوت و فن پخت برگر گیاهی:
زردچوبه طعم سویا را در غذا بهتر میكند.
اگر احساس كردید مایه برگر كمی شل است و حالت نمیگیرد یک قاشق سوپخوری دیگر آرد سوخاری اضافه كنید.
منبع : مجله سیب سبز – bartarinha.ir