رعایت کردن این نکات در هنگام طبخ سوپ

hou8536

با نزدیک شدن به فصل سرما و پاییز و به اوج رسیدن میزان سرماخوردگی ها پخت سوپ رونق می بخشد بنابراین در مطلب زیر نکات بسیار ریزی که سوپ شما را خوشمزه میکند برایتان گذاشتم.

۱ – جوشاندن تا پخت آرام
هنگام پخت، هر ثانیه باید چند حباب در بالای سطح سوپ مشاهده کنید. در غیر این صورت، گوشت و سبزیجات خشک و نپخته می ماند.

۲ – استفاده نکردن از میزان کافی ادویه
هیچ چیز به مانند اضافه کردن ادویه مهم نیست. پس در مراحل مختلف پخت، غذا را مزه کنید.

۳ – توجه نکردن به غلظت سوپ
در صورتی که آب گوشت، مرغ یا سبزیجات در دسترس ندارید، از آب استفاده کنید. استفاده کردن از آب، از آب گوشت، مرغ یا سبزیجاتی که مرغوب نیست، خیلی بهتر است و طعم بهتری به سوپ می دهد. در صورت استفاده از آب، حتما به میزان کافی ادویه و نمک به آن اضافه کنید تا سوپ بی مزه نشود.

منبع : khorasannews.com

myportal

۵ مهر ۱۳۹۴

مطالب پیشنهادی